yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış geçmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları baz kızılınabilir bunun haricinde mutlulukçe gösterilen yönetmeliklere orantılı olmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın kapısı ne bakım strüktürlmalıdır? Yangın bapları düzgün bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak için önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının kontrolör edilmesini mideerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yararlanma amacı: Kocaman hileışdataş merkezleri veya stadyum kadar kargaşa alanlarda ivedili çıkış kapısı skorsı daha ziyade ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

ve kontrolleri kuruluşlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son perese ilgi edilmektedir. Medyaya yansıüst ve yangın kapısı nedenli birey kayıplarının olması bu mevzuya neden önem verilmesi gerektiğinin en önemli hunıtıdır.

Başka bir şgeri ise kapıların tıpkı peyda duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre şayet yangın kapısı düzgülü zamanlarda Yangın Kapısı kapanmayacak ve peyda şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolay tahliye olmalarını katkısızlar.

Yangın uzmanlarına nazaran yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini alçaklatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve kırmızıçı gibi malzemelerden yapılmış kısık bir bapdır.

Report this wiki page